Може порушувати далі? У Харкові з СІЗО випустили водія, який, перебуваючи під наркотиками, збив двох дітей на "зебрі"

У Харкові суд змінив запобіжний захід водію Toyota Land Cruiser Дмитру Лисенку, якого звинувачують у наїзді на двох дітей на проспекті Науки 11 листопада. Чоловік, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, проїхав на червоне світло і збив 13-річних хлопчика і дівчинку. Про це повідомляє Харків Times з посиланням на речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, передають Патріоти України.

Рішення про зміну запобіжного заходу суд ухвалив учора, 24 січня. "Експертиза встановила у дітей пошкодження легкої та середньої тяжкості. Відповідно, статтю перекваліфікували ч. 1 ст. 286", - розповів Дмитро Чубенко.

Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...