Може шукати вже нових жертв: У Києві злодій вкрав у дівчини телефон і купив сигарет на 20 тис. грн (фото)

У Києві шукають чоловіка, який 18 лютого вкрав телефон у відвідувачки торгового центру DreamTown. Телефон iPhone XR він витягнув з сумки жертви в магазині Zara. Як пише Telegam-канал "Київ оперативний", постраждала написала заяву в той же вечір, передають Патріоти України.

На наступний день дівчина відновила сім-картку і їй почали приходити СМС про те, що її картою за допомогою телефону злодій оплатив товарів на загальну суму 20000 гривень.

"Це тривало в період з 00:50 і до 2:10 19.02.2021 в різних торгових точках. В основному, купував блоками сигарети. Остання покупка була в магазині АТБ на Севастопольській площі", - йдеться в повідомленні. Також в мережі допускають, що злочинець може проживати недалеко від місця, де витрачав гроші.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...