Може становити велику загрозу! Названо три ознаки, що старий мобільний телефон став небезпечним

Багато українців не поспішають розлучатися з улюбленим смартфоном або віддають своїм літнім родичам. Але робити цього не можна, оскільки старі мобільні телефони таять у собі серйозну небезпеку, передають Патріоти України.

Старий смартфон у будь-який момент може спалахнути. Причиною цього є акумулятор. Якщо ви поки що не можете дозволити собі купівлю нового гаджета, то хоча б замініть батарею (якщо це можливо).

Як тільки телефон почав гірше тримати заряд, це означає, що в акумуляторі запускаються фізико-хімічні реакції, що може призвести до займання. Особливо небезпечно експлуатувати телефони, у яких почала роздуватися батарея, негайно її викиньте та придбайте нову.

Ще одна небезпека, яку таять у собі старі смартфони, не несе прямої загрози життю та здоров'ю, але може здорово зіпсувати настрій. Йдеться про деградацію пам'яті пристрою, будь-якої миті ви можете назавжди втратити важливу інформацію, що гріють душу фото- та відеофайли тощо.Виробники смартфонів щороку випускають нові моделі. Паралельно створюються нові версії Android або iOS, різних корисних програм та месенджерів, які або взагалі не працюють на застарілих моделях телефонів, або працюють, але дуже повільно і постійно видають помилки. Крім того, існує ризик втрати важливих даних, наприклад смартфон може не встигнути обробити вхідний потік інформації, а власник навіть не дізнається, що йому надійшов важливий дзвінок або повідомлення.

Морально застарілі операційні системи надто вразливі для вірусів та спроб шахраїв дістатися персональних даних власника смартфона. Зі старим телефоном набагато простіше втратити конфіденційну інформацію або гроші з банківського рахунку.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...