Може стати справжнью сенсацією: В Антарктиді виявили скелет загадкової істоти (фото)

У віддаленому районі Антарктиди користувачі Google Earth виявили дивний скелет. У мережі гадають, кому він міг належати. Одні вважають, що якійсь доісторичній тварині, інші висувають менш сенсаційні версії. Про це розповідає The Sun, передають Патріоти України.

У мережі з'явилися кадри останків дивної істоти, нібито знайдені приблизно в 50 милях від узбережжя Антарктики. Скелет добре зберігся і належав досить великій істоті. Як зазначив ютубер MrMBB333, це могли бути останки істоти, що жила тисячі років тому, які були заморожені, а зараз відтанули.

Однак інші користувачі дійшли більш правдоподібного висновку. Скелет схожий на останки тюленя. "Пошук в Google зображень скелета тюленя показує досить точний збіг", - зазначив один зних. Однак інші наполягають, що останки трохи підозрілі.

"У тюленів немає задніх ніг", - написав один із коментаторів. "Це схоже на скелет алігатора, безумовно якоїсь рептилії, які ходять по суші", - додав ще один.

Прихильники теорії змови давно стверджують, що Антарктида сповнена незрозумілих явищ, які можуть мати відношення до стародавніх прибульців. Однак більшість "відкриттів", зроблених користувачами Google Earth, можна пояснити незвичайними формами льоду або іншими природними явищами.

Google Earth - це проект компанії Google, в рамках якого в інтернеті були розміщені супутникові зображення всієї земної поверхні. Фотографії деяких регіонів мають безпрецедентно високе розрішення.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...