Може статись з кожним: Подкопаєва поскаржилася на шахраїв, які задавили каченят у Києві та підставили її

Лілія Подкопаєва розповіла, що її сім'я отримала безліч повідомлень з погрозами і засудженням, незважаючи на те, що в ситуації ніхто не розібрався.

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва заявила, що в ролику, в якому у Києві Mercedes задавив каченят, були її номерні знаки, які зареєстровані на автомобіль Lexus. За словами знаменитості, ні вона, ні її сім'я не мають відношення до цього інциденту. Зараз Подкопаєва разом з близькими знаходиться в США, де її діти закінчують навчальний рік. Відповідний пост гімнастка опублікувала на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Знаменитість повідомила, що в день події перебувала у тренувальному гімнастичному таборі у штаті Теннессі. Зараз вона не знає, у який спосіб її номерний знак автомобіля Lexus потрапив до зловмисників і використовується машиною Mercedes.

Каченята, яких задавили в Києві

Зірка зазначила, що стосовно цього буде звертатися до Національної поліції і зараз її юристи вивчають це питання. Також Подкопаєва додала, що її сім'я отримала безліч повідомлень з погрозами і засудженням, незважаючи на те, що в ситуації ніхто не розібрався.

Як виглядає машина гімнастки

"У нашій сім'ї ми з любов'ю ставимося до тварин і всіляко підтримуємо організації захисту тварин. Я засуджую дії водія, який був за кермом Mercedes і докладу максимум зусиль, щоб встановити його особу. Закликаю громадськість мені в цьому допомогти", – підсумувала гімнастка.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...