Може статися катастрофа? Показник захворюваності на COVID-19 в Україні майже дійшов до критичної межі

В Україні за останню добу показник захворюваності підскочив і склав 58 осіб на сто тисяч населення. Водночас усього на 6,5% задіяні апарати ШВЛ, повідомляє прес-служба Офісу президента України, передають Патріоти України.

"У нас доволі непоганий догляд за хворими. Адже й рівень задіяння ШВЛів, і рівень смертності досить низький. Ми також стали краще захищати медичних працівників. Якщо в середині квітня серед захворілих медики складали п’яту частину, то зараз їх 9,5%. Будь-який хворий має отримати всю необхідну допомогу, але медиків треба захищати найбільше, адже вони – на передовій", – зазначив глава держави Володимир Зеленський.

Крім того, Кабінет міністрів попередив українців, що потрібно готуватися до другої хвилі епідемії коронавірусу.

Додамо, що раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль відзначав, що показник у 60 хворих людей на 100 тисяч населення – це ліміт, за якого треба буде посилювати карантинні обмеження на рівні країни та окремих областей.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...