"Може він хотів допомогти у благодійності": ЗМІ знайшли дівчину, яка стала причиною рукоблудства Ківи (фото)

Юлія Панкратова запевнила, що слухавку не брала і взагалі шокована тим, яке продовження отримала ситуація.

Ілля Ківа і Юлія Панкратова. Ілюстрація: "Радіо "Максимум".

Модель і організатор публічних заходів Юлія Панкратова з Одеси заявила, що особисто не знайома з нардепом від "Опозиційною платформи - За життя" Іллею Ківою, через якого потрапила в пікантну історію. За її словами, її контактна інформація знаходиться в публічному доступі, тому він і зміг їй зателефонувати, повідомляють Патріоти України.

"Я займаюся організацією конкурсів краси, але сама в них участі не беру. Моя контактна інформація не прихована і я людина публічна. Можливо, Ілля Ківа хотів допомогти з благодійною боку. Ми допомагаємо дітям, дитячим будинкам. Особистого спілкування з Ківою у мене ніколи не було", – каже вона.

При цьому Панкратова говорить, що слухавку не брала і взагалі шокована тим, яке продовження отримала ситуація. "Абсолютно незрозуміло, навіщо приписувати зі мною якісь стосунки. Роздули, що у мене немає пари і відносин, що насправді не є дійсністю. Моя контактна інформація є на візитках. Я публічна людина", – поскаржилася модель.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...