Може, владу таким нагодувати? Каша - як клей: Мережі обурило відео з їжею для нацгвардійців

У мережі з'явилося відео, на якому нібито показують, якою кашею годують бійців у військовій частині 3033 Національної гвардії України у Запорізькій області. Відео каші, яка схожа на клей, опублікувало співтовариство "Підслухано НГУ" в Instagram, зазначають Патріоти України.

На ньому видно, як на кухні каша лежить на алюмінієвій тарілці, яку всіляко трясуть і намагаються витрусити її вміст, але нічого не виходить. Каша тримається на тарілці навіть, коли її підкидають в повітря, де вона кілька разів перекручується. І тільки після жорсткого струсу її вдалося вивалити на стіл з тарілки.

На другому відео показали, як на кухні повзає тарган.

Цікаво, що раніше був знятий сюжет, в якому показували, як годують нацгвардійців військової частини 3033. На цьому відео видно різноманітний раціон військових. Єдине, що сюжет був знятий в 2019 році, і, можливо, щось вже змінилося.

На відео йдеться, що до приготування їжі для військових допускають тільки тих кухарів, у кого є медична книжка з пройденим медобстеження.

Кухар-інструктор Альбіна Ряскіна каже, що завжди намагаються, щоб їжа в тарілках військових була ситною і смачною. "Вони повинні рости здоровими і харчуватися здорово для цього", - зазначила дівчина.

У військову частину 3033 поставляються різні продукти, з яких і готують страви. При цьому військовослужбовці можуть вибрати страви з двох меню. Нацгвардійцям дають банани, мандарини, апельсини, рибу, м'ясо і т.д. На церковні свята давали навіть кутю з медом.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...