Може виявитися наймолодшою жертвою: У лікарні Харкова померла 8-місячна дитина з підозрою на COVID-19

У Харкові в дитячій інфекційній лікарні померла 8-місячна дитина, яка була госпіталізована з підозрою на коронавірус, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Харківської облдержадміністрації.

Дівчинка була з вродженими пороками. Немовля госпіталізували 29 березня до стаціонару, лікарі боролися за його життя, однак, незважаючи на зусилля, 30 березня о 6 годині ранку дитина померла. Біологічні матеріали дівчинки направили на аналізи, щоб встановити, чи був у неї COVID-19.

Нагадаємо, раніше у Маріуполі Донецької області двомісячний хлопчик помер від коронавірусу. Дитина стала наймолодшою жертвою хвороби в нашій країні. Немовля намагалися врятувати, але його стан здоров'я швидко погіршувався. У підсумку дитина померла від COVID-19 з ускладненням двосторонньої пневмонії. Також коронавірусом у родині заразилася мати дитини.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...