Може зникнути з мапи світу: В ООН назвали країну, населення якої здатний повністю знищити коронавірус

Місцеві органи охорони здоров'я не можуть впоратися з обсягами роботи, в країні брак тестів.

Населення Ємену може бути повністю знищено через смертельний коронавірус. Справа в тому, що жителі цієї країни мають один з найнижчих рівнів імунітету до хвороб в порівнянні з іншими країнами, інформують Патріоти України.

Як зазначають в ООН, особливо ускладнює ситуацію той факт, що країна знаходиться в стані громадянської війни, яка тут триває протягом багатьох років. В організації підкреслили, що число випадків захворювання в найбіднішій арабській країні швидко збільшується. Місцеві органи охорони здоров'я не можуть впоратися з обсягами роботи, в країні брак тестів.

Під час війни була знищена половина лікарень, люди продовжують вмирати і з інших причин. Понад 24 мільйонів жителів країни, а це 80% населення, потребують гуманітарної допомоги. "Ми знаємо, що імунітет серед населення дуже низький. Ми говоримо тут про людей, які, можливо, їдять один раз в день. Ми говоримо про дітей, які не були щеплені. Ми говоримо про людей, які залишили свої будинки, тому що їх будинки були обстріляні або розбомблені і тому вони не мають засобів до існування", - говорять в ООН.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...