Може зникнути з мапи світу: В ООН назвали країну, населення якої здатний повністю знищити коронавірус

Місцеві органи охорони здоров'я не можуть впоратися з обсягами роботи, в країні брак тестів.

Населення Ємену може бути повністю знищено через смертельний коронавірус. Справа в тому, що жителі цієї країни мають один з найнижчих рівнів імунітету до хвороб в порівнянні з іншими країнами, інформують Патріоти України.

Як зазначають в ООН, особливо ускладнює ситуацію той факт, що країна знаходиться в стані громадянської війни, яка тут триває протягом багатьох років. В організації підкреслили, що число випадків захворювання в найбіднішій арабській країні швидко збільшується. Місцеві органи охорони здоров'я не можуть впоратися з обсягами роботи, в країні брак тестів.

Під час війни була знищена половина лікарень, люди продовжують вмирати і з інших причин. Понад 24 мільйонів жителів країни, а це 80% населення, потребують гуманітарної допомоги. "Ми знаємо, що імунітет серед населення дуже низький. Ми говоримо тут про людей, які, можливо, їдять один раз в день. Ми говоримо про дітей, які не були щеплені. Ми говоримо про людей, які залишили свої будинки, тому що їх будинки були обстріляні або розбомблені і тому вони не мають засобів до існування", - говорять в ООН.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...