"Можеш нормально попросити?": Відомий український футболіст різко відповів настирливому "мисливцю" за автографом (відео)

Футболіст лондонського Челсі Михайло Мудрик, який зараз перебуває у розташуванні збірної України, користується великою популярністю у фанатів, зазначають Патріоти України.

Перед матчами відбору на Євро-2024 збірна України оселилася в готелі у польській Тшебниці, де часто збираються вболівальники, аби попросити автограф у своїх улюблених гравців.

Один з фанатів, вочевидь, був надто настирливим у своєму бажанні отримати підпис Мудрика, що не сподобалося гравцеві Челсі. «Ти можеш нормально попросити, а не пхати мені в обличчя», — обурився Мудрик, після чого все ж залишив свій автограф на футболці.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...