"Можете повертатися додому": У Відні вчительку німецької звинуватили в образах дітей з України, Туреччини та Сирії

В Австрії звинувачують вчительку німецьку в тому, що вона ображала на уроках дітей із Сирії, Туреччини та України. Департамент освіти Відня має намір розбиратися у ситуації. Про це повідомила австрійська телерадіокомпанія ORF, передають Патріоти України.

Згідно зі стенограмою, яку цитує ЗМІ, вчителька заявляла учням, що ті нічого не можуть. Вона нібито говорила турецьким дітям, що вони можуть повертатися до Туреччини. Також повідомляється, що вона грубила дітям із Сирії, які, на її думку, не хочуть вивчати німецьку мову і не дотримуються правил. Потім вчителька заявила, що це стосується і всіх українських дітей.

За її словами, вона хотіла б, щоб діти знайшли роботу тут, в Австрії, щоб їй не довелося за них "платити". "Ти платиш за школу? Твоя мати платить за квартиру? Хто платить? Я… плачу за все… і всі інші, хто має роботу. Чи є робота у мами та тата? Напевно, ні", - цитує її ЗМІ.

Віденський директор з питань освіти назвав слова вчительки «дуже образливою поведінкою» і підкреслив, що школа "має встановити однакові стандарти для всіх". Ситуація між відділом освіти, керівництвом, учителем та класом обговорюватиметься наступного тижня, повідомляє ЗМІ.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...