Можливе загострення на Донбасі: Астрологи склали прогноз для України на 2021 рік

Найбільш напруженим періодом буде червень - вересень.

Астрологи зі школи «Сяйво Сіріуса» склали прогноз на 2021 рік для України, передають Патріоти України.

За словами експертів, наступний рік принесе України масу різних випробувань. Нашій країні знову доведеться доводити свою зрілість і самостійність. Астрологи також зазначають, що новий рік обіцяє покращення життя українців та повинен, в цілому, стати непоганим. Уряд буде презентувати безліч грандіозних проектів. Можлива чергова хвиля підняття патріотичного духу і віри в те, що настануть кращі часи.
Згідно з прогнозом, зовнішня політика і взаємодія з дружніми країнами буде грати просто колосальну роль. Однак не виключається і загострення конфлікту в Донбасі. Найбільш напруженим періодом буде червень - вересень.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...