"Можливо, для мене це був останній матч": Луческу натякнув на відхід з "Динамо"

У неділю, 28 серпня, в рамках другого туру чемпіонату України з футболу київське "Динамо" програло "Дніпру-1" з рахунком 0:3, передають Патріоти України.

Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу підбив підсумок матчу і натякнув, що може покинути команду. "Треба визнати, що суперник грав набагато агресивніше нас. До того ж вимушена рання заміна в нашому складі внесла свої корективи. Зрештою, ми пропустили гол - знову зі стандарту, знову, як і в матчі з "Бенфікою", не дограв до кінця Бесєдін.

Після першого голу "Дніпро-1" став діяти ще більш агресивно, відразу змінилася картина на полі. Коли пропускаєш першим, грається зовсім інакше. Ми зараз у складній ситуації, але потрібно подолати цей момент. Сподіваюся, повернення до Києва сприятиме цьому.

Трансфер Забарного? Можливо, для мене це був останній матч в "Динамо", але не для Забарного", - сказав Луческу. Після цього Луческу покинув прес-зону і відмовився відповідати на питання журналістів.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...