"Можливо, це тому, що ти х**й": У Польщі дітям роздали солодощі в обгортках із непристойними написами

У Польщі дітям під час відпочинку в таборі роздали цукерки із вульгарними написами на обгортці. Їх це шокувало. Про це пише польське видання Gazeta Wyborcza, передають Патріоти України.

Інцидент стався у Кракові. Дітям, віком 7-13 років, під час відпочинку у літніх таборах роздали цукерки із вульгарними написами на кшталт: "Хіба ти не можеш знайти хорошу роботу? Можливо, це тому, що ти х**й".

Лише наступного ранку було виявлено, що їхня упаковка містила вульгарні та неприйнятні для дітей слогани. Одна з дівчаток підійшла до вихователів з папірцем і попросила пояснити, що було надруковано всередині.

"Коли ми прочитали текст на внутрішній стороні обгортки, ми були приголомшені. Ми одразу ж сказали дітям, щоб вони не читали, що там написано, і повернули нам всі обгортки. На щастя, вони це зробили, і ми постаралися швидко їх зібрати", - розповіла педагогиня.

Виявилось, що ці цукерки призначались лише для дорослих. Чому їх передали дітям - невідомо.

Якою буде погода у вересні: Синоптики дали прогноз на перший місяць осені в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:59

У вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 15-20 градусів (в Карпатах 13-14 градусів), що на 2 градусів вище за норму, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прог...

Вийде на новий рівень: Банкір спрогнозував, як може зрости курс долара у вересні в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:38

Вересень може стати кульмінаційним у процесі курсоутворення 2024 року. Курс долара на готівковому ринку може перевищити рівень 42 гривні. Про це в коментарі РБК-Україна сказав Тарас Лєсовий, начальник департаменту казначейства Глобус Банку, передають П...