Можливо все? Дитина народилася на 22-му тижні і вижила - її дивовижну історію звуть "маяком надії" (фото)

28-річна Лура Лауер народила дівчаток-близнюків на 22-му тижні вагітності - їх назвали Калі і Лірик. Незважаючи на те, що Калі незабаром припинила боротьбу за життя, її сестричка вижила - і тепер медики звуть її історію "маяком надії" для інших. Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

За словами Лури, вони з нареченим дізналися, що будуть батьками в березні - новина про близнюків стала справжнім потрясінням, адже вони не знали, що такі випадки вже були в їхній родині.

Вагітність протікала важко, перейми, що раптово почалися, виявилися не тренувальними - Лура народила 15 липня, за чотири місяці до дати її народження 16 листопада, і була попереджена, що будь-яка дитина, що народилася до 24 тижнів, навряд чи виживе.

Калі і Лірик народилися за два тижні до встановленої в Великій Британії межі легальних абортів - 24 тижні, в рідному штаті Лури - Північна Кароліна (США) - цей термін становить 20 тижнів.

17 липня лікарі повідомили, що у Калі був сильний крововилив у мозок, її життєво важливі органи не в порядку. Вони сказали, що дівчинка страждає - і її краще відключити від дихального апарату. Лура і її наречений змогли попрощатися з донькою - у неї не було шансів жити нормальним життям з усіма ускладненнями.

У Лірик же після смерті сестри раптово почалося поліпшення, вона перенесла кілька операцій, але лікарі дають оптимістичні прогнози.

"Вона дивує нас кожен день, вона дійсно диво ... маяк надії в безнадійні часи", - сказав лікар дівчинки.

Зараз вона наймолодша в своєму відділенні інтенсивної терапії, хоча багато лікарів досі ставлять під сумнів можливість дітей виживати до 24 тижнів.

"Мене просто збиває з пантелику, що так багато лікарень не реанімують у такому віці, тому що дитина може вижити. Я думаю, що Лірика є прикладом того, що - навіть коли лікарі не впевнені - надія, віра, рішучість і любов є такими потужними енергіями. Я вірю, що це те, що підтримує нашу дочку. Ось чому я хотіла поділитися її історією. Лірика надихає мене і багатьох інших людей", - підкреслила Лура.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...