Можливо все! Відомий український мандрівник встановив авіарекорд (фото, відео)

Український тревел-ведучий Дмитро Комаров, який 5 квітня розпочав встановлювати рекордний політ, наразі успішно встановив його, повідомляють Патріоти України.

Ведучий програми "Світ навиворіт" разом з друзями-авіаторами на чотиримісному літаку за три дні облетіли усі області країни – крім зони бойових дій та окупованого Криму. Екіпаж пролетів над Карпатами та Чорним морем, над Херсонськими степами та лісами Житомирщини. Дмитро Комаров та пілот Ігор Табанюк із захопленням розповідають, як на кожному аеродромі їх зустрічали сотні людей.

Дуже часто усе це мало вигляд, як концерт посеред летовища. Але пролетіли пілоти й над доброю сотнею злітно-посадкових майданчиків, які вже багато років стоять занедбаними.

Сертифікат від реєстру рекордів України вручили на головному планерному майданчику України - на аеродромі Бузова. "Ми хочемо привернути увагу до того, що галузі авіації загального призначення потрібно допомагати або хоча б їй не заважати з боку держави. У нас величезний потенціал в Україні, щоб у нас це було не гірше ніж в Європі, а може навіть краще" - заявив Комаров.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...