Можливо все? Жінка народила трійнят з різницею в 7 років - діти мають вражаючу схожість між собою (фото)

Подружня пара з Великобританії довго не могла мати дітей, і зважившись на штучне запліднення стала батьками кількох малюків. У подружжя народилися трійнята, у яких різниця у віці між першим та двома іншими дітьми - сім років передають Патріоти України.

Як пише The Sun, колишня модель Хелен та електрик Олівер Бейкер пройшли через десять процедур ЕКО і були змушені продати свій будинок, щоб оплатити рахунок в майже $25 тисяч в їх відчайдушному прагненні стати мамою і татом.

Під час перших восьми процедур ЕКО жінка неодноразово опинялася в лікарні. У неї двічі розвивався синдром гіперстимуляції яєчників - стан, при якому яєчники набухають і стають болючими, вона перенесла викидень, позаматкову вагітність і була змушена видалити маткові труби.

"Я ніколи не думала, що у мене не буде дітей, тому я дуже засмутилася, коли дізналася про це. Ми - одна з тисяч пар Великобританії, яка була в розпачі після того, як нам сказали, що зачати дитину природним шляхом неможливо. Коли лікарі нам сказали, що ЕКО - єдиний варіант, я в нього вклала всю душу ", - поділилася 42-річна Хелен.

Дев'ята спроба стала вдалою. У травні 2010 року британка завагітніла, а в лютому 2011 року народила сина Хьюго. Потім пара вирішила заморозити запліднені яйцеклітини, які зберігалися в приватній клініці.

У грудні 2017-го пара вирішила зачати ще одну дитину і зробила десяту процедуру ЕКО. Так подружжя стало батьками ще двох дітей - сина Монті та дочки Коко.


Незважаючи на різницю у віці, всі діти вважаються трійнятами, оскільки були зачаті одночасно з використанням однієї й тієї ж партії яйцеклітин та сперматозоїдів.

Щаслива мама каже, що брати і сестра мають вражаючу схожість між собою, і це схоже на справжню подорож у часі. Діти дуже дружать і завжди нерозлучні. "Люди кажуть мені, що, коли бачать Монті, їм здається, що вони озираються в минуле, коли я народила першу дитину", - говорить багатодітна мама.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...