Можливий викид у повітря аміаку: У Росії сталася масштабна пожежа на холодокомбінаті (фото, відео)

У місті П'ятигорськ (Ставропольський край РФ) у суботу, 29 січня, сталася масштабна пожежа на холодокомбінаті, який випускає морозиво. Про це повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України.

На підприємстві горить один із цехів. У зв'язку з НП із прилеглих районів проводиться евакуація місцевих жителів. Площа пожежі становить 600 кв. метрів, є загроза розповсюдження. Пожежі дали підвищений ранг складності. При аварії на таких підприємствах можливий викид у повітря аміаку або хлору.

Про жертв пожежі не повідомляється. Також невідома причина займання. На місці працюють рятувальники. У соцмережах діляться фото та відео пожежі. На кадрах видно, як величезний стовп чорного диму здіймається високо в небо.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...