"Можна буде романтично прогулятися": Синоптик дала прогноз на День святого Валентина

Мокрий сніг і дощ, можливі, хіба що в західних областях країни.

У п'ятницю, 14 лютого, в День святого Валентина, волога і вітряна погода, що встановилася в країні в останні дні, зміниться на суху, а місцями і сонячну, передають Патріоти України.

«Хто захоче під ручку романтично прогулятися до найближчого магазину жіночих прикрас або чоловічого спортивного одягу, може це зробити спокійно, не обтяжуючи себе парасольками і не насуваючи на очі шапку. Тому що в більшості областей України нарешті вітер заспокоїться, опади малоймовірні і навіть можна буде побачити сонце», - обіцяє синоптик Наталія Діденко.
За її словами, мокрий сніг і дощ, можливі, хіба що в західних областях країни: «Туристам бажано краще гори 14 лютого пропустити - близькість циклону, атмосферний фронт».

Температура повітря вдень у п'ятницю буде коливатися в межах + 1 + 6 градусів, на півдні - до + 5 + 8, в Криму - до +10 градусів. «У Києві 14 лютого - ні дощу, ні снігу, гуляйте на здоров'я. Вітер південний, невеликий, максимум помірний. Вночі підморозить до -2-4 градусів, а вдень потеплішає до +5 градусів», - прогнозує синоптик.

За її даними, на Стрітення, в суботу 15 лютого, погода особливо не зміниться - лише можливе збільшення хмарності і невеликі опади на півночі країни.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...