Можна керувати жестами: У Google створили розумний рюкзак

Як кажуть в компанії, новинка "вплітає нові цифрові враження в речі, які ви любите, щоб дати більше можливостей".

Google випустив розумний рюкзак під назвою Samsonite Konnect-i Backback. Ним можна керувати жестами. Так можна налаштувати управління відтворенням музики, гучністю тощо. Також на рюкзак можна отримувати сповіщення про дзвінки або текстові повідомлення чи приймати або відхиляти виклики, передають Патріоти України з посиланням на Gizmochina.

Як кажуть в Google, новинка "вплітає нові цифрові враження в речі, які ви любите, щоб дати більше можливостей".

Що цікавого

Рюкзак підтримує чотири жести: кисть вниз, кисть вгору, подвійне торкання і накриття. Також є світловий індикатор, який надає користувачам попередження, які можна налаштовувати.

Новинка має кілька кишень для зберігання речей і відділення з м'якою підкладкою для 15,6-дюймових ноутбуків. Рюкзак виготовлений з водовідштовхувальним тканини, а плечовий ремінь відповідає ступеню захисту IP54.

Рекомендована вартість Samsonite Konnect-i Backback – 200 доларів (5 600 гривень).

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...