Можна мити підлогу, голову та відлякувати комарів: У РФ "імпортозамістили" побутову хімію "універсальним" милом

У РФ почали продавати "універсальне" мило, яким нібито можна мити голову, тіло, підлогу і посуд. Більш того, це засіб навіть нібито відлякує комарів, повідомляють Патріоти України.

Судячи з усього, таким милом в РФ намагаються "імпортозамістити" побутову хімію, адже через санкції росіяни залишилися без безлічі популярних засобів.

Мило, як зазначено на етикетці, підходить як для прибирання, так і для миття волосся. Їм нібито можна випрати ганчірки, вимити посуд і навіть підлоги. Сумнівно, що один засіб буде безпечним і ефективним як для миття голови, так і для відлякування комарів."Чудо-засіб" назвали "Дачним".

"При цьому у багатьох на дачі є тільки холодна вода, ось тут вам і допоможе миючий засіб "Дачний". Його основне завдання - відмити бруд, і він прекрасно з нею справляється!",- рекламує свій товар виробник.

Жителі РФ поставилися до "універсального" засобу скептично. Деякі росіяни відкрито критикують "імпортозаміщення" і навіть знімають з милом відео, на яких вони щиро дивуються і не можуть стримувати сміх.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...