Можна навіть приготувати їжу: Українець перетворив "Запорожець" на справжній будинок на колесах (фото, відео)

Українець Олександр Жос, який живе в Білорусі, переробив ЗАЗ на мобільний будинок, чому не стали на заваді компактні розміри авто. Про це пише “Автоцентр”, передають Патріоти України.

Заощадити місце у машині допомогло зовнішнє розміщення кемпінгового обладнання. Саморобний складний намет влаштувався на даху, а повноцінна кухня з висувним столиком, мийкою та грилем – у задній частині авто.

Примітна система водопостачання "Запорожця", яка знаходиться над заднім склом і нагріває воду до необхідної температури завдяки маслу, що проходить через бак спеціальною спіраллю. "Похідний" комплект також містить обідній стіл із ящиками для зберігання кухонного начиння, який за сумісництвом відіграє роль додаткового експедиційного багажника.

Крім того, винахідник перевозить з собою велосипед, фаркоп і ручну лебідку. Олександр Жос планує в майбутньому встановити зарядний пристрій та нестандартну пічку зовні для обігріву намету.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...