Можна сміливо мандрувати? Перша країна в Європі фактично здолала коронавірус

У Чорногорії більше не залишилося хворих на коронавірус, а впродовж 20 днів не фіксували нових випадків захворювання. Водночас країна поки не поспішає офіційно проголошувати перемогу над хворобою, передають Патріоти України.

Інститут громадського здоров'я Чорногорії оприлюднив заяву, у якій мовиться про те, що країна, не фіксувала нових випадків хвороби уже 20 днів.

Керівник Інституту Бобан Муґоша заявив, що кінець епідемії буде проголошено в разі, якщо нових захворювань не буде до 2 червня – через 28 днів після останньої появи.

Всього за час пандемії у Чорногорії зафіксували 324 випадки коронавірусу. Жертвами хвороби стали 9 людей, а всі інші 315 хворих вже одужали.

Перші одразу 6 випадків у Балканській країні зафіксували ще 18 березня. Пік хвороби у Чорногорії припав на 3 квітня, коли зафіксували 30 випадків коронавірусу. Останні 5 випадків зафіксували 25, 26 і 29 квітня, а також 4 і 5 травня – щодня по 1 випадку.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...