"Можна сплутати з Карибами": Місто в Польщі назвали одним із кращих курортів Європи в 2024 році

Обираючи напрямок для літнього пляжного відпочинку, туристи часто недооцінюють Польщу, віддаючи перевагу Іспанії, Італії, Греції та іншим теплим курортам. Ця тенденція призводить до того, що південноєвропейські країни перенасичені відпочиваючими, тоді як курорти на Півночі залишаються небагатолюдними, можуть запропонувати приємні ціни та чисте узбережжя, передають Патріоти України.

На думку Саймона Калдера, туристичного експерта, одним з найкращих пляжних напрямків Європи є місто Сопот на балтійському узбережжі Польщі. Про це пише Express. Хоч цей курорт не такий теплий, як іспанські та італійські, в сонячні дні "його пляжі можна сплутати з Карибами", вважає фахівець.

"Абсолютно чарівний курорт, а також неймовірно вигідна пропозиція. Ціни повернулися до 1990-х. Це не найтепліше море, це не Середземне море, але, з іншого боку, у липні та серпні воно просто фантастичне", – запевнив Саймон Калдер.

Чистий та дрібний пісок сприяє приємним прогулянкам по 4-кілометровому пляжу, іграм у волейбол, зведенні пісочних замків та приємному купанню. Через те, що тут буває не так багато туристів, берегову лінію простіше тримати в чистоті.

Біля пляжу є безліч кафе, ресторанів, барів, сувенірних крамниць та аквапарк "Sopot Aquapark". Широка берегова лінія дозволяє вмістити тисячі відпочиваючих одночасно, а близьке розташування міста – не витрачати багато часу на те, щоб доїхати до визначних памʼяток, музеїв і інших культурних місць. Однією із "родзинок" Сопота є Кривий будинок – унікальна будівля, спроектована польським архітектором Залевським. Вона відома своїм вигнутим фасадом і химерною формою.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...