"Можно ту мышку завернуть?": Під Харковом у магазині серед ковбас зняли мишу (відео)

У місті Валки під Харковом у продуктовому магазині покупець у відділі гастрономії виявив мишу, яка вільно бігала в контейнері з ковбасними виробами. Незвичайну знахідку очевидець вирішив зняти на камеру. Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі Харків Life, передають Патріоти України.

У мережі зазначають, що гризуна помітили в одному з місцевих магазинів під назвою "Посад". Покупець попросив продавця: "Можна ту мишку загорнути?". Але, коли жінка відкрила холодильник, гризун втік по продуктах.

Гризуна виявили в маркеті "Посад"

Також наголошується, що покупці попросили викликати менеджера магазину, але той не вийшов до них. Зазначимо: раніше в Харкові водій таксі взяв виконати замовлення з послуг доставки тістечок, а виявилося, що перевозив у салоні авто живу змію.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...