"Можу насолоджуватися часом": Футболіст-мільйонер Бундесліги влаштувався працювати в кондитерську

Футболіст-мільйонер Бундесліги Еліф Елмас влаштувався працювати в кондитерську. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України.

Півзахиснику із Північної Македонії 24 роки. Нещодавно він перейшов із італійського клубу «Наполі» до німецького «РБ Лейпциг». Сума контракту склала 24 млн. євро. Проте на літню відпустку спортсмен повернувся у рідне місто Скоп’є, де влаштувався працювати у кондитерську «Сладкарница мандарина». Її власником є тато футболіста Джеват. Щоб допомогти йому, Елмас особисто стоїть за прилавком, продає випічку та морозиво.

Елмас особисто стоїть за прилавком, щоб допомогти батьку

«Мені подобається перебувати у рідній країні, відпочивати тут та розвантажити голову. Звичайно, частиною цього є допомога моєму батькові у пекарні. Там я можу думати про різні речі та насолоджуватися часом, проведеним із ним», – розповів футболіст.

Еліф Елмас на полі

ТОП-6 європейських авто, які купувати не слід: У чому причина

вівторок, 16 липень 2024, 6:00

Європейські бренди відомі своїм стилем і продуктивністю. Часто вони пропонують ідеальне співвідношення ціни та якості, однак бувають виключення. Купівля авто - серйозна інвестиція, тож варто остерігатися певних моделей, які можуть не виправдати очікува...

Кому не треба проходити ВЛК щороку: У ТЦК дали пояснення

понеділок, 15 липень 2024, 23:50

Якщо людина не підлягає під мобілізацію з правових підстав надання відстрочки або перебування на спеціальному військовому обліку, ніхто таку особу щороку ганяти по ВЛК не буде. Представниця ТЦК Лариса Козак розповіла, кому не треба щороку проходити вій...