"Можу отримати пошкодження мозку і померти": Ф'юрі неочікувано оцінив ймовірність реваншу з Усиком

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі висловився про можливий бій-реванш проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика, передають Патріоти України.

"Циганський король" заявив, що не впевнений у тому, що його другий поєдинок з українцем відбудеться. За словами британця, все залежатиме від стану його здоров'я, оскільки неможливо знати, що станеться в наступному бою.

"Я приймаю лише один бій за раз. Я можу отримати пошкодження мозку і померти в першому бою з Усиком. Не можна задивлятися на наступні бої. Мене може поїзд переїхати, хто знає. Один бій за раз.

Далі подивимося, як почуватимуся. Якщо буду в хорошій формі, готовим, здоровим та без травм – то зроблю щось знову. Якщо ні – завершу кар'єру", – сказав Ф'юрі в інтерв'ю The Stomping Ground.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...