Можуть бути величезні черги: У Польщі заявили, що будуть ремонтувати один з пунктів пропуску з України

У Польщі у зв'язку з ремонтом покриття прикордонного переходу в Дорогуську будуть значні труднощі з рухом транспорту. Ремонтні роботи триватимуть до 14 листопада. Про це, як пише RMF24, повідомили в Надбужанському відділі прикордонної служби. Водії вантажівок повинні враховувати перебої в русі, передають Патріоти України.

"Орієнтовний термін завершення ремонту – 14 листопада цього року. Перевізники, за можливості, мають обрати до того часу інші пункти пропуску. Роботи та пов’язані з ними перебої розпочнуться у понеділок", – повідомляють у відомстві.

Зазначимо, 2 серпня у черзі на виїзд з Польщі в Україну через прикордонний перехід у Дорогуську було близько 300 вантажівок, а орієнтовний час очікування на перетин кордону становив 10-12 годин.

Варто нагадати, що раніше протести на кордоні польських аграріїв та перевізників призвели до втрати мільярдів доларів. В чергах перебувало по три тисячі автівок. Однак зараз йдеться виключно про технічні обмеження у зв'язку з ремонтними роботами.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...