​Можуть грати чоловіки, жінки та навіть діти: У Дніпрі спортсмени вигадали нову забаву - хокей веслами (фото)

У Дніпрі каякери вигадали нову гру – весло-хокей, в якій м’яка шайба, замість ключок – весла, а поле – замерзла річка. Про це повідомляє «Суспільне». За словами організатора клубу каякерів Станіслава Колкунова, ідея виникла спонтанно, після новорічних свят, зазначають Патріоти України.

Дніпрянин Гарік у клубі вже два роки, каже: був присутнім у той день, коли вигадали гру і вона йому дуже сподобалась.

«Падали, є синці, але я отримав море задоволення. Грав, як нападник, але не забив жодного гола, падаю з ніг», – розповідає чоловік.

Станіслав Колкунов говорить, гра виникла випадково, тиждень тому, коли під час святкування дня народження членів клубу бешкетували на льоду з веслами. Чоловік наголошує, за безпекою учасників пильно слідкують.

«На будь-якому льоду головне мати в руках жердину чи ,як у нашому випадку, весло і тоді ризик мінімальний. Граємо лише коли крига дуже товста, приблизно 20-30 см. Тим паче, нас підготовлював та страхував сертифікований водолаз», – каже організатор.

Весло-хокей проводився двічі, тому чітко встановлених правил ще немає. Як зазначає співорганізаторка заходу Галина, вони у процесі їхнього створення, до наступних ігор планують підготуватись серйозніше.

«Зробимо естетичнішу шайбу, поставимо ворота, гадаю, що і табло з’явиться, все буде», – розповідає жінка.

Любителі професійного хокею теж не залишились осторонь, долучаються до гри на ковзанах.

У весло-хокей можуть грати чоловіки, жінки та навіть діти. Участь безкоштовна.

Організатори клубу планують і надалі проводити гру та хочуть, щоб про них дізнались інші каякери Дніпра та організували свої команди. Тоді з’явиться можливість створити міжклубні змагання.

Раніше повідомлялося, що у популярній мережі TikTok поширюється новий небезпечний челендж. Зокрема, вірусний тренд під назвою Blackout Challenge передбачає, що користувачі записують, як вони затримують дихання, доки не непритомніють. Нещодавно у пастку такої «розваги» потрапила 10-річна дівчинка Ніла Андерсон зі штату Пенсільванія (США). Дитина померла.

Нагадаємо, мама школярки в Запоріжжі, яка написала передсмертну записку і скоїла самогубство, розповіла про останній день життя доньки, та про конфлікт дівчинки з викладачем гімназії.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...