Можуть хвацько поміняти готель і обікрасти на пляжі: Українка розповіла про відпочинок на Занзібарі (фото)

Директорка туристичної компанії Ельміра Асланова розповіла про відпочинок на Занзібарі. За її словами, острів відкритий для українців без тестів на коронавірус. Також вона повідомила, який пляж краще обрати. Відповідний пост Асланова опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як розповіла фахівчиня, її знайома бронювала готель на пляжі Джамбіані, але з невідомих причин готель не зміг прийняти туристів і їх переселили в інший на пляжі Уроа. "Запропонований готель за якістю був вищий, і готель туристам сподобався. Але вони були повністю розчаровані пляжем, де припливи та відливи дуже виражені", – зазначила жінка.

Вона повідомила, що відпочивальники ніяк не можуть убезпечити себе від переселення в інший готель. Але в будь-якому разі і пляж Джамбіані, і пляж Уроа не найкращий вибір для Занзібару.

Так, директорка турфірми рекомендує обирати пляжі Нунгві і Кендва. Крім того, Асланова дала кілька порад під час планування відпочинку на Занзібарі:

  • Обирайте пляжі Кендва і Нунгві, якщо вам важливо жити на красивому пляжі
  • Сонце дуже сильне, тому креми з SPF 30 не врятують, беріть SPF 50
  • Плавати бажано в захищеному одязі (можна швидко обгоріти)
  • Візьміть із собою пантенол
  • Під час покупки фруктів, сувенірів потрібно торгуватися, до того ж збивати ціну відразу на 50%
  • Харчування більш європейське. Місцева кухня в кафе
  • Не беріть із собою целофанові пакети (Танзанія за екологію)
  • Коралові капці потрібно везти з собою (там їх складно знайти)
  • Слідкуйте за своїми речами, бувають крадіжки (хоч і не часто)

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...