Можуть навіть звільнити? Стюардеса розкрила несподівану правду про вагу бортпровідниць

Українська стюардеса на ім'я Тая розкрила правду про вимоги до зовнішнього вигляду бортпровідниць. Дівчина заявила, що їй та її колегам зовсім необов'язково мати модельні параметри, передають Патріоти України.

Такими подробицями бортпровідниця поділилася на особистій сторінці в Tik Tok. За її словами, в мережі існує міф про те, що стюардесу можуть звільнити за набір зайвої ваги. Однак насправді все відбувається навпаки: багато дівчат, влаштувавшись в авіакомпанію, поправляються на кілька кілограмів, тому що бортове харчування дуже калорійне.

"Стюардеса повинна бути фізично сильною, щоб уміти відчинити двері, провести евакуацію. Їй не потрібно мати ідеальну модельну фігуру", – підсумувала Тая, підкресливши, що головним завданням бортпровідниці завжди залишається забезпечення безпеки на борту.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...