Ми - це те, що ми їмо. Те, чим ми наповнюємо свій організм, впливає на здоров'я. Рак у більшості випадків не береться з нізвідки, важливу роль в утворенні пухлин грає саме харчування, передають Патріоти України.
Онкологи розповіли, які продукти краще виключити зі свого раціону або значно зменшити їх споживання. Вчені Американського товариства боротьби з раком опублікували невтішні результати - кількість людей молодше 55 років вдвічі частіше стали хворіти на рак кишечника, ніж це було ще 10 років тому. Одним із головних винуватців може бути аспартам – штучний підсолоджувач, який вчені хочуть визнати канцерогеном.
"Рак виникає, коли клітини втрачають контроль і вони просто продовжують ділитися, тому ви отримуєте все більше таких клітин, яких у вас не повинно бути", - кажуть американські вчені. Дослідники рекомендують відмовитися від наступних продуктів (або скоротити їх споживання) всім, а особливо тим, у кого є схильність до онкології:
У вересні 2025 року Євросоюз схвалив найбільшу кількість заяв щодо надання українцям тимчасового захисту за останні два роки. Зокрема, схвалено 79 205 заяв, що на 49% перевищує серпневий показник, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit. Ви...
"Ми продовжуємо працювати з нашими європейськими колегами з приводу збільшення величини імпорту електроенергії. Наразі це 2100 мВТ. Ми не можемо її використати через внутрішні обмеження енергосистеми. . Водночас на наступний місяць досягнуто домовлено...