Ми - це те, що ми їмо. Те, чим ми наповнюємо свій організм, впливає на здоров'я. Рак у більшості випадків не береться з нізвідки, важливу роль в утворенні пухлин грає саме харчування, передають Патріоти України.
Онкологи розповіли, які продукти краще виключити зі свого раціону або значно зменшити їх споживання. Вчені Американського товариства боротьби з раком опублікували невтішні результати - кількість людей молодше 55 років вдвічі частіше стали хворіти на рак кишечника, ніж це було ще 10 років тому. Одним із головних винуватців може бути аспартам – штучний підсолоджувач, який вчені хочуть визнати канцерогеном.
"Рак виникає, коли клітини втрачають контроль і вони просто продовжують ділитися, тому ви отримуєте все більше таких клітин, яких у вас не повинно бути", - кажуть американські вчені. Дослідники рекомендують відмовитися від наступних продуктів (або скоротити їх споживання) всім, а особливо тим, у кого є схильність до онкології:
Адміністрація Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ООН продовжила виплати українським пенсіонерам, особам з інвалідністю та тим, хто не має права на пенсію. Вони продовжуватимуть отримувати допомогу від організації та української влади в розмірі до ...
Зловмисники поширюють фейкову інформацію про нові правила нарахування пенсійних виплат і видають себе за представників Пенсійного фонду України (ПФУ). Насправді Пенсійний фонд не надсилає анкет і не збирає персональні дані через месенджери або сторонні...