Ми - це те, що ми їмо. Те, чим ми наповнюємо свій організм, впливає на здоров'я. Рак у більшості випадків не береться з нізвідки, важливу роль в утворенні пухлин грає саме харчування, передають Патріоти України.
Онкологи розповіли, які продукти краще виключити зі свого раціону або значно зменшити їх споживання. Вчені Американського товариства боротьби з раком опублікували невтішні результати - кількість людей молодше 55 років вдвічі частіше стали хворіти на рак кишечника, ніж це було ще 10 років тому. Одним із головних винуватців може бути аспартам – штучний підсолоджувач, який вчені хочуть визнати канцерогеном.
"Рак виникає, коли клітини втрачають контроль і вони просто продовжують ділитися, тому ви отримуєте все більше таких клітин, яких у вас не повинно бути", - кажуть американські вчені. Дослідники рекомендують відмовитися від наступних продуктів (або скоротити їх споживання) всім, а особливо тим, у кого є схильність до онкології:
Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...
Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...