Можуть виникнути проблеми: ТОП-5 ненадійних японських кросоверів, які продаються в Україні

Зазвичай японські автомобілі цінують за надійність, практичність, а також довговічність. Втім, є окремі моделі кросоверів, які не можуть похвалитися безпроблемною експлуатацією. Як пише wheel-news, американські журналісти опублікували рейтинг таких автівок, передають Патріоти України.

Mazda TributeПозашляховик отримав оцінку надійності всього у 57 балів зі 100 можливих. Одними з головних «хворих місць» називають іржу, несправні модулі подачі палива, відмови двигуна після холодних пусків та вихід з ладу підсилювача керма.

Mitsubishi OutlandeГоловними проблемами називають поломки реле, що виводили з ладу двигун, основні претензії з боку власників 2014—2018 років випуску припадали на неякісне лакофарбове покриття та неприємний стукіт із моторного відсіку. Оцінка надійності — 71 бал зі 100.

Subaru OutbackВідгуки різних видань є суперечливими. Хтось називає його одним із найнадійніших автомобілів компанії, але цього разу машина виявилася однією з найгірших з оцінкою всього 73 бали зі 100. Список претензій включив високу витрату масла, поломки кисневих датчиків і деформацію прокладок головки блоку циліндрів.

Nissan Pathfinder

Одним з найневдаліших американці називають автомобіль 2005−2007 років випуску, який страждав на витік охолоджуючої рідини в трансмісію з наступним виходом з ладу АКПП. Оцінка надійності — 77 балів із 100.

Nissan Juke

Кросовер за надійність набрав лише 79 балів зі 100. Машина докучає своїм власникам частими поломками двигуна, трансмісії та електрики, а також люком, що гримить у даху

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...