Можуть знайти мертвим: Експерт розповів, що не так з втечею полтавського терориста (відео)

Дивно, що заручник офіцер, якого утримував полтавський терорист, не зміг один на один затримати людину, яку називають "наркоманом". Про це розповів Андрій Дубовик екс-заступник начальника 2-го управління Центру спеціальних операцій СБУ "Альфа", полковник запасу в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України.

Він зазначив, що офіцер явно повинен мати підготовку з рукопашного бою. А, якщо він не зміг затримати терориста, то "гріш йому ціна". Ще один момент, який бентежить експерта, що наркоман має навички виживання в природних умовах.

"Це взагалі смішно, що наркоман пройшов десь курс спецназу на виживання, де таке могло бути. Та у нього ломка почнеться через другу добу, побіжить здаватися і шукати собі дозу, якщо це наркоман. Знову ж таки, якщо це наркоман", - розповів Дубовик.

Як писав "Апостроф", замміністра внутрішніх справ Антон Геращенко не виключає, що Романа Скрипника, який захопив у заручники поліцейського в Полтаві, а потім відпустив його і сховався в лісопосадці, вже немає в живих.


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...