Мрії Путіна: На збитому в Україні російському вертольоті Ми-24 був напис "На Берлін"

Раніше на цьому тижні російські пропагандисти відкрито погрожували Європі і НАТО. Вони розповідали, що обов'язково нанесуть удар у відповідь на західні санкції, які наклали на РФ через вторгнення в Україну, передають Патріоти України.

А зараз з'явився черговий доказ непомірних геополітичних амбіцій влади країни-агресора і Володимира Путіна, зокрема. Судячи з усього, президент Росії дійсно хоче розв'язати повномасштабну війну з Європою. Інакше пояснити напис на нещодавно збитому вертольоті РФ не виходить.

Вчора солдати ЗСУ знищили російський багатоцільовий вертоліт Ми-24. А сьогодні в Мережі спливла нова фотографія цієї техніки. Виявляється, на корпусі вертольота був присутній напис "На Берлін".

І ні, цей Мі-24 не брав участі у Другій світовій війні. Серійне виробництво зазначеного модельного ряду техніки стартувало тільки в 1971 році. Звідси і напрошуються висновки про реальні плани воєнного злочинця Путіна і його сподвижників.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...