Мрія багатьох моделей: Харківський кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco (фото)

Відомий блогер із Харкова кіт Степан потрапив на обкладинку журналу Times Monaco. Про це повідомила хазяйка кота на сторінці його Instagram, передають Патріоти України.

"Дорогі друзі, будь ласка, прочитайте історію мого першого притулку в Європі в журналі Times Monaco після втечі від війни в Україні в березні 2022 року", — написала хазяйка Степана.

Стаття про харківського кота має заголовок: "Степан, кіт з України з понад мільйоном шанувальників в Instagram, знайшов безпеку в Монако". Автор статті розповідає, що коли почалася війна, підписники хвилювалися, куди подівся кіт Степан, оскільки він не був активним у соцмережі. Після двотижневого мовчання хазяйка Степана повідомила, що вона зі Степаном знайшла притулок у Монако.

"Довгим і складним був для нас шлях покинути Харків, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці й отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих жителів. І ми щиро вдячні за нашу безпеку. У цьому казковому місці ми почувалися абсолютно безпечними та захищеними. Краса природи, гір і моря, вражаюча архітектура міста і дивовижна атмосфера допомогли нам оговтатися від усіх жахів, які ми пережили. Монако — це шматочок раю на землі. Я мрію про всі країни світу, і щоб Україна, звичайно, стала такою безпечною і надійною", — цитує Times Monaco хазяйку Степана Анну.

Також у статті згадують про збори коштів, які проводилися на сторінці Степана у соцмережі. Кошти спрямували на допомогу тваринам, які постраждали від війни в Україні.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...