Мріє пов'язати все своє життя з армією: На Донбасі воює 20-річний чемпіон України (фото)

У мережі розповіли історію 20-річного чемпіона України з Києва, який воює на Донбасі разом зі своєю сім'єю. Про це повідомляють в групі "72-га ОМБр ім. Чорних Запорожців" у Facebook, передають Патріоти України.

У Богдана в ЗСУ служать батько, брат і сестра. Сам же хлопець жартує, що у нього 15-річний контракт, адже саме стільки він буде служити в українській армії.

З 7 років Богдан хотів пов'язати своє життя з армією. До війни навчався в архітектурному коледжі і займався рукопашним боєм, в якому має вагомі досягнення - він дворазовий чемпіон України.

Богдан брав активну участь у подіях на Майдані. Там же отримав осколкові поранення. На війні він з 2018 року. Добровольцем прийшов у військкомат і в складі 72 бригади воював на Світлодарській дузі.

"Коли наша бригада імені Чорних Запорожців проходила підготовку з інструкторами НАТО, Богдан у Львові зробив пропозицію своїй дівчині, яка чекає його вдома з перемогою. Сьогодні Богдан разом з бойовими побратимами захищає нашу землю в Луганській області і буде битися за неї до тих пір, поки російські війська та їх прихвосні не підуть з України - самі або з його допомогою!", - йдеться в повідомленні.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...