Мріє про російський паспорт: Блогер родом з України зібрався воювати на боці окупантів

Відомий блогер Артур Бабіч, який родом з Кривого Рогу, заявив про готовність воювати на боці окупантів заради російського паспорта, передають Патріоти України.

Так, зірка Мережі задовго до повномасштабної війни жив у країні-агресорці, де здобув популярність та заробляв криваві рублі. Однак після російського вторгнення блогер виїхав до США. Хоча про війну він мовчав та продовжував просувати наративи про "братські народи" та "мир" між ними, однак до РФ йому в'їзд заборонили.

Втім Артур Бабіч мріє про повернення до Росії та в інтерв'ю пропагандистам намагається всіляко продемонструвати свою відданість кривавому режиму путіна. Зокрема, блогер заявив, що найбільше його бажання – це жити в РФ та отримати російське громадянство. Окрім того, Бабіч усвідомлює, що зрадив Україну, але, за його словами, він свій вибір зробив.

"Я хотів би повернутися до Росії. Це перша моя думка, з якою я прокидаюся щодня. Коли я повернувся з Америки до Росії, я одразу ж подав на ППП (посвідка на постійне проживання – прим. ред.). Це крок, який наближав мене до громадянства. Але в той момент, коли я поїхав, я не встиг його отримати. У мене бажання отримати громадянство і жити в країні, в якій я хотів жити. Я вже давно зробив свій вибір", – заявив блогер в інтерв'ю пропагандистам.

Та це не все. Артур Бабіч переконує, що у разі отримання російського паспорта повністю погоджується із законами РФ, додавши, що обов'язково стане на військовий облік. Окрім того, блогер навіть не цурається мобілізації та готовий піти воювати проти України на боці окупантів. "Коли я отримую паспорт, я приймаю всі закони та погоджуюсь з ними. Мій батько відслужив – ось такий ось мужик виріс!" – здивував блогер.

Плод в утробі був неживий: У Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка

понеділок, 9 вересень 2024, 22:53

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка. Без матері залишилося троє дітей. Про це пише польське видання Wiadomosci, передають Патріоти України. Трагедія сталася ще в середині серпня, але про неї стало відомо тільки зараз. Жінку привезли в ...

Видавцю доведеться виправити помилку власним коштом: Лісовий прокоментував інцидент з картою України без Криму

понеділок, 9 вересень 2024, 22:17

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий відреагував на скандал з підручником з української мови для учнів сьомого класу, де зображена карта України без Криму. Відповідний допис очільник відомства опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Зокрема...