Мріє про високу посаду?: Усик розповів, чим би хотів займатися у майбутньому

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик повідомив, що має намір отримати посаду міністра молоді та спорту в українському уряді. На цьому Усик наголосив під час свого інтерв'ю для польського YouTube-каналу Kanał Sportowy, передають Патріоти України.

Він зазначив, що має намір стати міністром молоді та спорту: "Я б з задоволенням став би міністром спорту – я стану ним".

За його словами, він хотів би і надалі присвятити своє життя спорту, тож хоче очолити відповідне міністерство. Крім того, український боксер сказав, що хотів би працювати з дітьми не тільки у спорті, а й у навчанні: "Я б хотів працювати з дітьми. Працювати з дітьми не тільки у спорті, а й у навчанні: психологія, здоровий спосіб життя, думати своєю головою, а не слухати, хто і що говорить. Я хочу працювати зі своїми хлопцями, зі своїми дітьми для того, щоб навчити їх деяких речей, які можу я".

Влаштував "бізнес": У Кропивницькому ДБР викрило голову ВЛК, який продавав "білі квитки" військовозобов’язаним

п’ятниця, 13 вересень 2024, 16:30

Працівники ДБР викрили голову військово лікарської комісії Кропивницького, який у змові з працівницею одного з обласних диспансерів організували торгівлю «білими» військовими квитками, передають Патріоти України. Навесні 2024 року очільник ВЛК налагоди...

Закрутять гайки? Голова МЗС Польщі закликав припинити допомогу українським біженцям, щоб вони йшли воювати

п’ятниця, 13 вересень 2024, 15:56

Голова Міністерства закордонних справ Польщі Радослав Сікровський заявив, що країни Євросоюзу знижують мобілізаційний потенціал України, виплачуючи допомогу біженцям. Про це він заявив в інтервʼю Le Monde, передають Патріоти України. Він заявив, що Укр...