Мріє стати начальником колонії? Засуджений за вбивство екснардеп Лозінський за допомогою "Слуги народу" захищатиме кандидатську дисертацію з юриспруденції

Засуджений за вбивство екснардеп Віктор Лозінський написав дисертацію та має намір стати кандидатом юридичних наук. Дисертацію екснардеп писав на тему «Публічне забезпечення прав та інтересів осіб об'єднаними територіальними громадами в Україні» , зазначають Патріоти України.

Науковим керівником Лозінського є Сергій Діденко, який балотувався до Херсонської міськради від «Слуги народу»

Екснардеп Віктор Лозінський, який відсидів 5 років за вбивство, має намір стати кандидатом юридичних наук.

Нещодавно він опублікував оголошення про те, що збирається захистити кандидатську дисертацію за спеціальністю: 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право, інформаційне право. Про це повідомляє «Мост».

Науковим керівником Лозінського є директор Херсонського інституту ПрАТ «Вищий навчальний заклад« Міжрегіональна академія управління персоналом» Сергій Діденко. На останній виборах він балотувався до Херсонської міськради від партії «Слуга народу».

Дисертацію екснардеп писав на тему «Публічне забезпечення прав та інтересів осіб об'єднаними територіальними громадами в Україні». Причому, судячи з назви, об'єкт дослідження застарів, тому що після виборів 2020 року в Україні пропали «Об'єднані територіальні громади».

Захист відбудеться в Науково-дослідному інституті публічного права.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.