"Мріє створити потужну жіночу політичну партію": В Україні обрали ще одну найкрасивішу заміжню жінку (фото)

У четвер, 27 травня, в Києві в межах конкурсу Mrs. Ukraine International обрали найкрасивішу заміжню українку. Нею стала 33-річна психологиня, багатодітна мама з Дніпра Тетяна Ровна, передають Патріоти України.

За словами жінки, в майбутньому вона планує створити потужну жіночу політичну партію, яка надасть Україні нові можливості для розвитку і процвітання.

"Великим натхненником для Тетяни є українська жінка, яка навіть у найважчі часи знаходить бажання жити, творити, любити, народжувати, виховувати дітей і здійснювати свої мрії. В майбутньому вона мріє створити потужну жіночу політичну партію", – йдеться на сайті.

До речі, Тетяна вже має дві вищі освіти – юридичну і психологічну й зараз отримує третю у сфері державного управління.

У шлюбі жінка перебуває шістнадцять років, разом із чоловіком виховує трьох дітей: 14-річного сина Станіслава, 11-річну доньку Злату й п'ятирічного сина Любомира.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20