"Мрію про мир між слов'янами": Ексгравець київського "Динамо" поскаржився на "українських нациків"

Колишній нападник київського «Динамо» Сергій Юран в інтерв'ю російським пропагандистам розповів, що мріє про мир між слов'янами. Українців ж він назвав «дуже хлібосольним народом, не рахуючи нациків», передають Патріоти України.

«Мрія в мене одна – щоби слов'яни знову жили у мирі, як раніше. Українці, не рахуючи цих нациків, дуже хлібосольний народ. Мені важко бачити, як нормальних хлопців звідти женуть на фронт. Хочеться, щоб це все швидше скінчилося», – заявив колишній нападник київського «Динамо».

Нагадаємо, Сергій Юран народився в Луганську. Там він почав грати на професійному рівні у місцевій «Зорі». У 1988 році Юран перейшов у «Динамо», з яким виграв чемпіонат і Кубок СРСР. У 1991 році він покинув «Динамо» і поїхав до Португалії.

Мобілізація до 25 років: ЗМІ розповіли, чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих

середа, 15 травень 2024, 17:25

2 квітня 2024 року, майже через рік після ухвалення Верховною Радою президент України Володимир Зеленський підписав закон 9281 про зниження граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників від 27-ми до 25-ти років. Відтепер громад...

Оце так! На Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття

середа, 15 травень 2024, 16:50

У вівторок, 14 травня, на Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття. Про це повідомляє The Washington Times. . Подія сталася всього за кілька днів після того, як сильні сонячні бурі охопили Землю і створили сліпуче північне сяйво в незви...