Мучилася від сильного кашлю. У Львові жінка понад пів року прожила із зубом у бронхах: Як він туди потрапив

У Львові медики врятували жінку, яка від липня 2022 року прожила із частиною зуба у бронхах. Пацієнтка скаржилась на виснажливий постійний кашень. Про це повідомляє Центр легеневого здоров'я, передають Патріоти України.

До медиків у Львові звернулась молода жінка. Вона розповіла, що страждає через виснажливий кашель, який інколи призводить до блювоти. Лікар оглянув пацієнтку та відправив її на обстеження. Під час цього з'ясувалось, що у бронхах пацієнтки застряг зуб.

"Як виявилося, під час пологів, які проходили шляхом кесаревого розтину та екстреній інтубації, частина зуба пацієнтки була пошкоджена й потрапила у дихальні шляхи. Відтак, уже фахівці ендоскопічного кабінету Центру легеневого здоров'я під місцевою анестезією видалили стороннє тіло за допомогою ендоскопічного кошичка", - йдеться у повідомленні.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...