Мурка виявила справжній одеський характер: Киця-мандрівниця три тижні пливла в контейнері до Ізраїлю, змушено харчуючись цукерками (фотофакти)

Кішка з Одеси випадково потрапила на судно, яке прямувало до Ізраїлю. Протягом трьох тижнів тваринка пливла у контейнері з цукерками – та саме ними й харчувалася, прогризаючи коробки. Про це розповіли на місцевому 7kanal, повідомляють Патріоти України.

Що відомо про кицю-мандрівницю, якій вдалося подолати морський шлях з Одеси до Ізраїлю

Мовиться про кішку, яка мешкала у порту в Одесі. Під час завантаження контейнерів їй якось вдалося забігти до одного із них. Навряд чи тварина підозрювала, що там їй доведеться провести 3 наступних тижні.

Судно попрямувало до Ізраїлю, кішку не помітили. Однак вона успішно допливла – завдяки тому, що у контейнері перевозили цукерки.

Як розповів директор одеської експедиторської компанії Star Shine Shipping Олександр Винник, кішка не померла з голоду, адже здогадалася прогризати коробки з цукерками – і харчувалася ними усі дні протягом подорожі. Винник переконує, що таке сталося вперше, і те, що тварина вижила – неймовірна удача.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...