"Мушкетера Путіна" пробило на "зраду": Михайло Боярський публічно захопився українською збірною з футболу

В інтерв'ю виданню «Спорт-Експрес» один з найпопулярніших артистів Російської Федерації Михайло Боярський захопився українськими футболістами, передають Патріоти України.

Виконавець не став лукавити, і зазначив, що подивившись вчорашній матч, де на полі билися збірна України проти збірної Нідерландів, був захоплений грою. При цьому Боярський визнав, що українська збірна набагато сильніша за російську. «Конечно, Украина намного сильнее России! Они потрясающе играли с Голландией. Матч был загляденье!» - заявив артист.

Після цього, знаменитість поділився міркуванням, що якби сталося так, що проти збірної РФ грала б збірна України, то російські футболісти «продули бы непременно».

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...