Мужня дівчина: Королева краси поділилася оптимістичним фото після ампутації ноги

Даніеллі Альварес довелося ампутувати кінцівку нижче коліна через ішемію, що виникла в результаті видалення пухлини в животі.

Даніелла Альварес. Фото: соцмережі.

Модель Даніелла Альварес (Daniella Alvarez), яка отримала титул міс Колумбія в 2011 році, поділилася фотографією після ампутації лівої ноги. Знімок з'явився в її Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

На розміщених кадрах 32-річна модель лежить на лікарняному ліжку після проведеної операції в оточенні своїх родичів. «Я люблю своє тіло так само, як і раніше. Щаслива жити в цьому світі і проходити через всі випробування, що виникають в моєму житті», - підписала вона пост, який набрав 1,1 мільйона лайків.
Відомо, що Альварес довелося ампутувати кінцівку нижче коліна через ішемію, що виникла в результаті видалення пухлини в животі. «Настає важкий період, але я впевнена, що найкраще попереду», - писала вона до ампутації.

У соціальних мережах колишня королева краси розповіла, що в майбутньому у неї буде протез, який допоможе їй продовжувати «танцювати, бігати, їздити на велосипеді, плавати» і робити все, що їй подобається.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...