"Мужик сказав - мужик зробив": Під Черкасами чоловік втопив авто на зло дружині, мережа вибухнула коментарями (фото)

Житель міста Шпола Черкаської області посварився з дружиною і в помсту втопив свій автомобіль "ВАЗ-2104" в затопленому кар'єрі. Про це повідомляється на Facebook-сторінці поліції області, передають Патріоти України.

Затоплену машину виявив місцевий житель, він не зрозумів, чи були в ній люди, і повідомив про це в поліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Звенигородського районного відділу поліції, працівники Шполянського відділення ДСНС і водолази ГУ ДСНС в Черкаській області.

Водолази обстежили дно водойми і виявили на глибині 5 метрів ВАЗ-2104, людей в машині не було. Поліцейські встановили власника транспортного засобу. Як з'ясувалося, 29-річний чоловік три тижні тому втопив власне авто, бо посварився з дружиною. Автомобіль витягли на берег за допомогою крана.

Користувачі активно коментують дивну помсту чоловіка.

"Мужик сказав-мужик зробив", "Ідіот, краще віддав би тому, кому більше вона потрібна", "Мабуть теща машину купила, або її машина була", "Це ж як вона його гризла щоб так тупанути", "Довбодятел, краще мені б віддав ", - пишуть коментатори.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...