Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердючку.

Тож Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, вже встиг виступити на концерті та навіть публічно звернутися до російської співачки Алли Пугачової, яка підтримує укранців під час війни.

Так артист вийшов на сцену в формі вболівальниці, а його балет танцював у футболках з антивоєнними закликами та синьо-жовтими хустками. Згодом на сцену було винесено український прапор. Сам виконавець розповів про складні реалії українців під час війни та побажав Пугачовій, яка сиділа в залі, здоров'я. Відео з цим моментом потрапило в мережу.

"Ми живемо у складні часи. Та я не могла не приїхати, та не підтримати Лайму. Алла Борисівно, а вам здоров'я та щастя! Нікого не слухати, тільки мене", - сказав Данилко зі сцени та вклонився примадонні.

Цікаво, перед тим, як піти за лаштунки, Сердючка зняла свою зірку з голови й промовила важливе бажання вголос - "закінчення війни".

Своєю чергою Алла Пугачова привітливо усміхнулася та засміялася у відповідь на подібне звернення.

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...