"Ми - гостинний народ, але...": З України видворили двох хасидів-дебоширів (відео)

Якщо подібні хуліганські дії триватимуть з боку інших іноземних громадян, вони також будуть депортовані.

Національна поліція і Міграційна служба ухвалили рішення про видворення з України двох громадян Ізраїлю, які влаштували дебош на могилі цадіка Нахмана в місті Умань Черкаської області. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, назвавши їх "найбільш агресивними зачинщиками заворушень", передають Патріоти України.

Якщо подібні хуліганські дії триватимуть з боку інших іноземних громадян, вони також будуть депортовані з території України, додав він. "Шановні паломники, пам'ятайте – Ви гості в Україні. Українці - гостинний народ, але ми не потерпимо з Вашого боку хамства і насильства", – написав Геращенко в Facebook.

10 вересня в Facebook було оприлюднено відео, як хасидські паломники розгромили захисні огорожі, встановлені на могилі шанованого ними праведника ребе Нахмана в Умані. Конструкції були встановлені для профілактики поширення коронавірусу.

У Нацполіціі повідомляли, що особи двох зафіксованих на відео людей встановлені, на двох з них складено протоколи ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Щоосені паломники їдуть до Умані, щоб на могилі свого духовного лідера Рабі Нахмана відсвяткувати Рош ха-Шана (Іудейський Новий рік).

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...